Cele mai importante zvonuri despre Samsung Galaxy Note 6

0
571

Deşi recent cei de la Samsung au lansat două terminale mobile ce pot să satisfacă pe deplin cerinţele clienţilor, respectiv Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, se pare că nici gama Note nu a fost dată uitării, urmând ca în cursul acestui an să se lanseze Galaxy Note 6.

Încă de acum câteva luni de când a fost lansat Galaxy Note 5, pe internet au început să circule o mulţime de zvonuri cu privire la modul în care ar putea arăta viitorul telefon de serie. Mai mult decât atât, se specula chiar şi performanţa terminalului mobil, cu toate că producătorii nu au oferit pe cale oficială asemenea informaţii.

Viitorul terminal Samsung, conform zvonurilor de pe internet, va avea 6GB de memorie RAM, un display cu ceva mai mare faţă de cel de pe Note 5, spaţiu de stocare intern de 128 de GB şi de asemenea două camere cu mult mai performante.

Pe lângă toate acestea, se preconizează că Note 6 va fi lansat cu mult mai devreme, astfel încât compania să își surprindă într-un mod cât mai plăcut fanii, oferindu-le un produs de bună calitate ce ar putea să ajungă în topul telefoanelor de dimensiuni mari.

Până la momentul de faţă nu se ştiu alte informaţii despre viitorul telefon Samsung, tocmai de aceea vă recomandăm să vă abonaţi la notificarile noastre push (acel popup care apare sus în stânga când intraţi pe site), pentru a fi la curent cu cele mai noi ştiri.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.