#CES2016: HP a lansat Spectre x360 cu ecran 4K şi iluminare OLED

0
530

HP şi-a propus ca în anul 2016 să aducă pe piaţă cele mai tari gadgeturi din lume. În ciuda faptului că laptopurile HP au fost detronate în mare parte de Lenovo, acum a venit rândul să le dovedească tuturor că noul model poate să bată cu uşurinţă orice laptop de pe piaţă. HP Spectre x360 este noua „bestie” lansată în cadrul #CES2016.

În general vânzările de laptopuri şi PC-uri nu mai sunt atât de ridicate precum erau în anii anteriori, însă anumite sistem rămâne în continuare pe piaţă pentru a le oferi pasionaţilor bucuria de a lucra la o performanţă mult mai ridicată faţă de o tabletă sau un telefon mobil. Spre exemplu noul model de la HP, este capabil să justifice cu adevărat banii investiţi, venind la pachet cu tehnologii de ultimă generaţie şi materiale de calitate.

phpsfdiez

În decursul anilor, HP Spectre X360 a reuşit să se facă remarcat din mai multe puncte de vedere, fiind chiar în fruntea listei la capitolul laptopurilor portabile din 2015. #CES2016 aduce de asemenea o evoluţie pentru modelul HP Spectre X360. De data acesta venind în mod special cu o diagonală de 15.6 inch pe un ecran 4K cu o rezoluţie de 3840×2160. Mai mult decât atât, HP a integrat cele mai rapide IGP-uri produse de Intel – Iris Graphics, care de altfel pot fi găsite doar în Macbook-uri. Fiind un laptop care trebuie să îşi păstreze titlul de cel mai bun la capitolul performanţă și calitate, acesta dispune de 16GB de memorie RAM, suficient cât să acopere toate necesităţile de pe un astfel de terminal portabil. Cei de la HP nu s-au oprit aici, astfel încât iau adăugat şi un sistem audio Bang & Olufsen, cu două difuzoare pentru modelul de 13,3 inch şi 4 difuzoare pentru modelul cu 15 inch.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.