Compania Boston Dynamics scoasă la vânzare de Google/Alphabet

0
426

Boston Dynamics, una dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate companii din lume este scoasă la vânzare de către fondatorii Google/Alphabet.

Compania Boston Dynamics a reuşit să devină apreciată de cei mai mari oameni din industria robotică, obţinând finanţare până şi de la Defense Advanced Research Project Agency (DARPA), sau mai bine spus armata americană. Mai mult decât atât, aceştia sunt printre puţinii producători de roboţi ce reuşesc să facă milioane de vizualizări pe Youtube în doar câteva ore de la uploadare.

În ciuda acestor factori, se pare că Boston Dynamics nu mai este dorită de Google, scoțând-o astfel la vanzare. Motivul vânzării acestei industrii robotice, conform celor relatate de Google, este că imaginea companiei nu se asociază cu producerea de roboţi pentru uz militar, având alte principii şi alte arii de orientare.

Până la momentul de faţă nu am primit nici o informaţie cu privire la viitorul beneficiar al companiei, însă cu siguranţă autorităţile americane nu vor permite ca un dezvoltator de renume, ce ajută tehnica militară să evolueze, să fie vândută unei părți străine.

Din zvonurile ce circulă pe internet, se preconizează că atât Amazon cât şi Toyota, sunt principalele companii ce au început negocierile pentru a pune mâna pe Boston Dynamics. Aşteptăm însă să aflăm mai multe informaţii, pentru a vă da un verdict concret şi nu auzit din zvonuri.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.