Cum poţi economisi bateria de la telefon

0
829

În zilele noastre bateria de la telefon reprezintă una dintre cele mai mari probleme. Majoritatea bateriilor la telefoanele de ultima generaţie rezistă extrem de puţin, aproximativ o zi sau două în funcţie de performanţele acestuia. Tot mai multe aplicaţii s-au dezvoltat în magazinul celor de la Google pentru a mai creşte durata de viaţă a bateriei, dar din păcate doar foarte puţine au dat şi randament.

Screen Backlight Off este una dintre cele mai inteligente aplicaţii atunci când vine vorba de modul prin care poţi economisi bateria telefonului. Aplicaţia îţi permite să opreşti lumina ecranului fără al bloca, astfel putând să asculţi muzică sau să rămâi conectat pe anumite reţele de socializare. Sistemul pe baza căruia funcţionează este extrem de simplu, are un buton special creat cu ajutorul căruia se poate stinge lumina display-ului şi reaprinde doar cu o simplă apăsare pe ecran.

Aplicaţia poate fi folosită şi în modul de multi-tasking, atunci când ai mai multe programe deschise şi nu vrei că vre-unul dintre ele să se închidă pe parcursul în care nu vei folosi telefonul dar vrei totodată să mai economiseşti şi din bateria acestuia.

Personal am testat această aplicaţie şi s-a descurcat extrem de bine chiar şi pe un terminal cu Android ceva mai vechi. Se pare că rulează pe orice versiune de Android, şi poate fi uşor de customizat, în funcţie de preferinţele fiecărui utilizator sau telefon în parte.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.