Cum să câştigi bani cu jocurile pe care le deţii pe Steam?

0
578

Una dintre cele mai mari probleme pentru gameri sunt banii, întrucât jocurile devin din ce în ce mai scumpe iar producătorii având un cost de producţie foarte mare nu au cum să scadă preţul până când jocul nu va atinge un anumit target de vânzări. Cei de la Steam sunt principalii distribuitori de jocuri video, având pe platforma lor aproape fiecare gamer pasionat. Steam reprezintă o platformă foarte bine construită şi foarte sigură, capabilă să ofere jocuri în schimbul unor anumite sume de bani, care se vor împărţi ulterior între firma producătoare şi Steam. Cu toate că în oferta celor de la Steam se găsesc şi jocuri gratuite, cele mai multe dintre ele sunt cu bani, însă unele te pot ajuta să câştigi măcar un procent de 5% din suma investită. Un exemplu concludent şi foarte bine de urmat în cazul câştigurilor financiare pentru utilizatori de pe urma jocurilor, este Counter Strike Global Ofensive, care la momentul de faţă deţine o masă largă de fani şi o puternică susţinere din partea publicului.

ban-mat1

Metodele de produs bani de pe urma jocurilor de pe Steam sunt diverse, unele dintre ele fiind foarte uşor de accesat, implicând un efort minim. Un bun exemplu din acest punct de vedere se poate regăsi atunci când ai o anumită cantitate de jocuri cumpărate pe Steam şi obţii „carduri” ce le poţi vinde ulterior în schimbul unei anumite sume de bani. Pentru ca efortul să nu fie mărit, o echipă de dezvoltatori au creat un software pentru obţinerea acestor „carduri”. Idle Master, aşa cum a fost denumit de către producatori, îmbină utilul cu plăcutul şi îţi oferă şansa de a obţine în schimbul unui efort extrem de mic toate „cardurile” de la jocurile disponibile în galeria ta de pe Steam. Probabil, vă întrebaţi cum funcționează şi cât de sigur este? În ceea ce priveşte siguranţa, vă putem spune că nu este nici-o problemă cu cei de la Steam dacă veţi utiliza acest software, noi am încercat şi totul a decurs foarte bine. Poate că unii jucători sunt speriaţi de faptul că software-ul îi redirecţionează către o pagină oficială Steam în care vor trebui să îşi introducă numele şi parola de la cont, dar cu toate acestea software-ul are intenţii bune şi nu reprezintă nici-un factor de risc, lucru ce poate fi confirmat şi pe baza altor articole sau forumuri de pe Google.

Ca metodă de funcţionare, acesta are la bază un principiu simplu AFK sau idle, programul având rolul de a căuta toate jocurile din galeria personală ce pot oferi carduri, ca mai apoi după un proces de două ore să înceapă deschiderea acestora pe rând pentru a acumula suficient timp spre obţinerea cardurilor. Nu vreau să întru prea mult în detalii, întrucât nu este un software complicat, dar vă poate ajuta să beneficiaţi de un bonus în bani din partea cardurilor obţinute pe care le puteţi vinde în shop-ul oficial.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.