Cum te poți juca Counter-Strike folosind rujul drept controller

0
412

Cu siguranță că mulți ar spune că îndrăgitul Counter-Strike: Global Offensive nu e un joc potrivit pentru femei, însă o jucătoare se pare că vrea să dărâme pentru totdeauna acest mit și chiar mai mult decât atât: ea a plănuit și a reușit să abordeze arhicunoscutul joc folosind elemente de estetică feminină.

Persoana în cauză se numește Chloe Desmoineaux, membră Twitch, o comunitate online unde Counter-Strike: GO este printre cele mai accesate jocuri. Desmoineaux și-a folosit creativitatea pentru a realiza ceea ce e numit în mod sugestiv Lipstrike, un controller făcut dintr-un suport de ruj. Ea susține că acesta înlocuiește cu brio clasicele componente de care e nevoie pentru a juca Counter-Strike, adică tastatura și mouse-ul.

Modul în care Desmoineaux își controlează personajul din joc e poate mai bizar decât felul în care arată controller-ul ei. Stick-ul USB atașat de ruj asigură mici comenzi precum mersul înainte, schimbarea armelor și fixarea țintei asupra potențialei victime din joc. Partea cea mai amuzantă vine atunci când jucătoarea trebuie să aplice lovitura de grație: pentru a împușca pe cineva ea trebuie doar să aplice rujul asupra buzelor sale și nu cred că e deloc o coincidență faptul că produsul său cosmetic are aceeași culoare cu sângele adversarilor săi din joc.

Oricât de ridicol ar părea pentru mulți, trebuie să recunoaștem că Lipstrike reprezintă o viziune cu totul inedită asupra celebrului joc Counter Strike și din câte se pare, e și una eficientă. Site-ul Twitch este recunoscut pentru idei cât mai nonconformiste ale jucătorilor de CS: GO și puse în aplicare în celebrul joc, iar ceea ce a realizat Desmoineaux cu siguranță că este lăudat în cadrul comunității, dacă nu chiar și glorificat de către feministe.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.