De ce să alegi Tableta Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition

0
828

Cu ceva timp în urmă călătoream cu trenul. Lânga mine se afla un tip care era captat de ultime lui achiziţie, Tableta Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition. Am rămas cu ochii aţintiţi spre minunăţia lui. Mi se părea extraordinar de rapidă, aveam momente când doream să i-o smulg din mână pentru a o atinge. După ce m-am imprietenit cu el am găsit răspunsul la întrebările ce-mi treceau prin cap. Cu siguranţă tableta era destinată şi concepută pentru ultra-portabilitate, putând fi luată cu uşurinţa oriunde. Privirea mi-a fost captată de modelul mult mai subţire decât celelalte, ulterior aflând că are o grosime de doar 9,7 mm, iar forma era una de invidiat.

Am fost invitat să o ţin în mână, ce pot să spun, greutatea era extrem de mică, diferenţa se simţea de la prima atingere, aceasta fiind una foarte frumoasă şi compactă. După 3 ore, încă funcţiona, de ce? Am găsit răspunsul la fel de uşor, aveam în mână o tabletă cu o autonomie foarte mare a bateriei, lucru foarte important la orice gadget din ziua de astăzi. După folosirea ei timp de câteva minute, am observat rezoluţia foarte înaltă a tabletei Tab3 Lite, în momentul când navigam pe YouTube sau pe pozele prietenilor de pe Facebook.

Ce ma frapat la ecran, erau imaginile mult mai luminoase şi textul mult mai clar decât la celelalte modele, dar şi afişarea clară şi fără bara de stare, care de multe ori imi obstrucţiona privirea. Procesorul era unul Quad Core la 1,3 GHz, care cu siguranţă era mai rapid decât ce ştiam eu, dar şi o mulţime de aplicaţii care imi făceau navigarea mai frumoasă pe site-urile mele preferate.

Am fost bucuros să aflu că, tableta are o camera echipată cu funcţii inteligente pentru a realiza cele mai reuşite fotografii. Am folosit tableta pentru a trimite fotografii tuturor prietenilor mei de pe site-urile de socializare şi bineînţeles familiei, iar ei m-au sunat să-mi confirme frumuseţea locurilor pe unde călătoream. Dacă şi tu îţi doreşti o tabletă superbă şi la un preţ imbatabil, poţi afla mai multe detalii AICI!.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.