Dirt Rally a fost lansat prin Steam Early Access

0
437

Firma britanică creatoare de jocuri Codemasters a lansat astăzi prin Steam Early Access un nou titlu din seria Dirt, denumit Dirt Rally, ceea ce înseamnă că jocul poate fi deja cumpărat, descărcat şi testat.

Cei de la Codemasters au decis să lanseze astfel Dirt Rally tocmai pentru a se asigura că este exact ceea ce şi-au dorit fanii de la noua producţie. Codemasters declară că noua lor creaţie se bazează pe feedback-ul pe care l-au primit de la gameri privind jocurile anterioare din seria Dirt, cum ar fi Dirt 3 sau Dirt: Showdown.

Cei de la Codemasters se declară foarte încântaţi de Dirt Rally, spunând că este un joc pur de maşini de curse, fără înflorituri inutile. În timpul rulării jocului avem la dispoziţie 17 tipuri de maşini şi 36 de trasee, având totodată acces la o rubrică numită Team Management. Mai mult, britanicii de la Codemasters au declarat că în urmatoarele luni vor mai adăuga maşini, trasee şi diferite game mode-uri în Dirt Rally.

Jocul se prezintă cu o grafică foarte bună spre excelentă, drept pentru care cere o placă video pe masură, recomandate fiind AMD Radeon R9 290 sau Nvidia GeForce GTX 780. Şi jocurile anterioare din serie au arătat splendid la acest capitol. Pentru rularea lui Dirt Rally mai e de asemenea nevoie de un procesor de minim 2,4 GHz, 4 GB de RAM şi un spaţiu pe hard-disk de 35 GB.

Dirt Rally poate fi cumpărat deja de pe Steam Early Access pentru 35 de dolari. Orice fel de îmbunătăţiri pe care le va primi jocul în viitor vor fi gratis pentru cei ce-l cumpară, Dirt Rally fiind upgradat automat la versiunea finală.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.