EDGE 1082 este noua tabletă lansată în România de Kruger & Matz

0
782

După ce a intrat în toamna anului trecut pe piața din România, remarcându-se cu niște căști audio deosebite și cu o tableta EDGE 1081 care rula Windows.8.1 și dispunea de un display cu rezoluție Full HD de 10,1 inch, iată că polonezii de la Kruger & Matz lansează acum o nouă tabletă, EDGE 1082 ce concurează produsele similare autohtone a celor de la Allview, ambele reprezentând brand-uri de categorie B.

Lansarea noii tablete EDGE 1082 reprezintă dovada faptului că vânzările din România ale brandului fondat în urmă cu 25 de ani de către polonezul Michal Leszek, Kruger & Matz, au fost satisfăcătoare și aceștia sunt dispuși să continue lupta cu Allview și celelalte brand-uri de aceeași categorie cum ar fi Evolio, Prestigio sau GoClever, lansând produse cu performanțe și caracteristici superioare prețului de vânzare.

Noua tabletă EDGE 1082 are un procesor quad-core Intel Atom Z3735F de 1,33 GHz, intel HD Graphics, plus 2 GB de RAM și memorie internă de 32 GB. Cu o baterie având capacitatea 7900 mAh, EDGE 1082 mai are și microUSB, porturi miniHDMI și un port USB, oferind în același timp Bluetooth 2.1, modul Wi-Fi precum și posibilitatea conexiunii cu un modem extern 3G.

Având o greutate de 570 de grame și dimensiunile 257x172x10,3 milimetri (fără tastatură), tableta EDGE 1082 este disponibilă atât online pe site-urile krugermatz. ro, pcgarage. ro și cel. ro, precum și în magazinele partenere Cora și Selgros. Deși nu a fost anunțat încă prețul de vânzare, EDGE 1082 se vinde în Polonia cu 749 zloți, adică 830 de lei în România, fără TVA.

Adresându-se unui segment de cumpărători care utilizează tableta ca pe o simplă ”unealtă”, considerând că nu se merită să cheltuiești prea mulți bani pentru un simplu obiect deoarece în viață sunt multe alte lucruri mai importante decât dispozitivele mobile, strategia și sloganul gândite de Michal Leszek, fondatorul Kruger & Matz, au câștigat destui adepți în România prin crearea imaginii unor produse al căror raport calitate-preț nu poate fi ignorat.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.