Electric S, bicicletă cu Bluetooth şi conexiune directă către telefon

0
497

De ceva timp, bicicletele electrice au început să prindă o formă cât mai familiară, ajungând în timp să aibă un preţ cât de cât decent, astfel încât orice persoană să îşi poată achiziţiona un astfel de mijloc de transport.

În general, bicicletele electrice de mare calibru sunt extrem de scumpe, însă anumite modele concepute pentru zona de buget redus, fac ca această tehnologie să fie descoperită de cât mai multe persoane. Mai nou, producătorii din cadrul companiei VanMoof, văzând interesul oamenilor pentru biciclete, au pus pe pragul de proiectare un model unic, care să aducă pe lângă funcţionalitatea pe energie electrică şi un sistem pentru siguranță.

Electric S este numele noului model de bicicletă conceput de cei de la VanMoof, iar în comparaţie cu alte biciclete electrice, aceasta dispune de Bluetooth, pentru a eficientiza gradul de siguranţă. Totodată, mulţumită optimizării motorului electric, bicicleta are o autonomie de 120 de kilometri doar cu o singură încărcare, având până şi un modul de ajustare a vitezei.

Întrucât dispune de un sistem pe bază de Bluetooth, aceasta va putea fi deblocată doar prin intermediul unui click pe ecranul de la telefon. Pe lângă design-ul extrem de atrăgător, bicicleta mai dispune de GPS, putând chiar să ofere informaţii către aplicaţie cu privire la locaţia în care se află, în cazul în care va fi furată.

Deocamdată bicicleta costă 3.500 de dolari, iar comenzile pot fi preluate începând cu 5 aprilie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.