ELFE este prima lanternă din lume alimentată cu energie GRATUITĂ

0
614

În timp ce oamenii de ştiinţă de la ADGEX încercau găsească o soluţie mai bună de a administra energia la nivel global, o idee pe cât de nebunească, pe atât de originală, le-a fulgerat minţile. De ce continuăm producem baterii bazate pe substanţe toxice care otrăvească sistematic mediul înconjurător când există o sursă interminabilă de energie generată de undele magnetice ale planetei, radiaţiile solare şi de undele electro-magnetice industriale?

ELFE este primul produs în masă din lume care se alimentează din vastele resurse naturale ale planetei, reuşind transforme undele magnetice ale Pământului într-o energie utilizabilă. Acest lucru se datorează ingredientului secret, un „Adgex Accumulator”, după cum l-a denumit producătorul.

elfe2

Iată cum, o idee sclipitoare face ca un obiect atât de banal cum este lanterna, poate deveni un element esenţial în evoluţia tehnologiei şi mai ales în coexistenţa noastră cu mediul înconjurător. Însă compania are nevoie de susţinerea noastră. Pentru a duce la capăt planul celor de la ADGEX trebuie să ne arătăm interesul pentru produsele lor pentru a finanţa viitoarele cercetări. Astfel ne vom putea bucura şi de alte produse inovatoare.

Produsul poate fi comandat de pe site-ul oficial ADGEX la preţul de 99 de dolari. Poate preţul vi se va părea mare, dar dacă stăm ne gândim nu veţi avea nevoie niciodată de baterii, merită fiecare cent. Însă alegerea aparţine fiecăruia dintre voi.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.