„Facebook Moments”, noua aplicaţie lansată de Facebook

0
603

Aşa cum ne-a obişnuit, Facebook lansează pe piaţă aplicaţii dintre cele mai interesante. Astăzi, Facebook vine cu o nouă aplicaţie pe care o puteţi găsi încă de aseară în App Store şi Google Play. Prin noua sa inovaţie, compania americană ne facilitează o nouă modalitate de a partaja pozele în modul privat, cu prietenii noştri. Aplicaţia ne ajută în principal să ţinem mai uşor evidenţa pozelor făcute împreună cu amicii noştri la diferite evenimente dar şi un altfel de împărţire în mod privat.

În conformitate cu declaraţiile celor de la Facebook, aplicaţia Moments ne dă voie să partajăm fotografiile într-un fel complet nou, acestea fiind prezentate intr-o interfaţă care face descoperirea şi identificarea mult mai uşoară. Felul de a partaja este eseţialul pentru noul concept. Astfel, aplicaţia ne grupează toate pozele realizate în cadrul anumitor evenimente, iar folosind o tehnologie de recunoaştere facială ne permite să aflăm imediat, care dintre prietenii noştri sunt prezenţi. Pozele realizate sunt grupate în funcţie de locul unde au fost făcute, iar aplicaţia Moments ne oferă posibilitatea recunoaşterii tuturor prietenilor după chip.

Acestora le sunt distribuite doar fotografiile în care ei se regăsesc. Compania Facebook aşteaptă cu nerăbdare să vadă, dacă noua sa aplicaţie va fi îndrăgită de utilizatori, deoarece aici este vorba despre un sistem complex de vizualizare şi partajare a pozelor, în funcţie de persoanele care se regăsesc în ele. Pentru cei interesaţi, aplicaţia Moments poate fi folosită de toţi utilizatorii celebrei reţele de socializare, aceasta aşteptând în zilele următoare un feedback pozitiv, aşa cum s-a întâmplat cu toate celelalte aplicaţii lansate până în acest moment.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.