Facebook şi-a actualizat modulul de căutare

0
423

Facebook a făcut un nou upgrade sistemului de căutare, de acum permiţându-ţi să obţii rezultate mult mai bune şi să îţi fie mai uşor să găseşti ceea ce cauţi.

Cei de la Faceobok au decis să facă o nouă schimbare pe platforma lor şi anume să aducă imunătățiri pe partea secţiunii de căutare. De acum vei putea să introduci sugestii personalizate, pentru a putea căuta postări publice sau a ajunge mai rapid la un anumit subiect.

Funcţia de căutare a celor de la Facebook era utilă şi până acum, oferind posibilitatea de a găsi pagini, oameni, grupuri, evenimente sau aplicaţii, însă noua adăugire este extrem de bine venită. De acum când vei dori să începi o nouă căutare, Facebook îţi va oferi din start câteva sugetii, dar şi va evidenţia în acelaşi timp subiectele populare de la acel moment. Un exemplu concludent în acest caz, este determinat de modul prin care putem interacţiona cu prietenii, reţeaua de socializare oferind de acum rezultate cu privire la numele unui film chiar dacă o persoană apropiată a distribuit anumite informaţii.

Este un pas înainte pentru Facebook, întrucât funcţia cu siguranţă va fi suficient de apreciată cât să ofere publicului cantitatea necesară de informaţie într-un timp cât mai scurt. Conform spuselor celor de la Mashable, noua metodă de căutare îşi va face în curnad actualizarea pentru varianta de Desktop, Android şi iOS.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.