Floating Bonsai, sau cum să îţi faci bonsaiul să leviteze

0
413

Floating Bonsai este o tehnologie încă în pragul de dezvoltare, prezentă totodată pentru promovare pe Kickstarter, promițând să facă din bonsaiul tău, unul capabil să leviteze.

https://youtu.be/jssXjtYoDl0

Levitaţia în 2016 încă mai reprezintă un mediu uimitor pentru cei pasionaţi, ea fiind de cele mai multe asociată cu gravitaţia, astfel încât să ofere un aspect cât mai plăcut ochilor. Levitaţia se realizează de cele mai multe ori pe obiecte statice, care nu ar trebui să se ridice de la sol decât prin intermediul forţei umane. Air Bonsai spre exemplu reprezintă efectul „WOW” de care ai vrea să te bucuri atunci când vezi un obiect că pluteşte fără să fie ajutat de om. Acesta este la momentul de faţă pe Kickstarter unde a reuşit să depăşească deja pragul de 80.000 de dolari, urmând ca apoi să poată fi cumpărat pentru acasă la preţul de 200 de dolari.

Dacă stăm şi analizăm piaţa, inclusiv gadgeturile lansate în ultimii ani, vom vedea că Air Bonsai nu este primul care a reuşit să facă acest pas în tehnologie. Spre exemplu, o echipă de dezvoltatori au prezentat proiectul cu privire la boxele plutitoare ajutate de un câmp magnetic. Mai mult decât atât în comparaţie cu proiectul prezentat în acest articol, boxele aveau marele avantaj de a se roti în aer şi a transmite sunetul la 360 de grade.

Revenind la Air Bonsai, acesta aduce de asemenea şi câteva avantaje, întrucât combină tehnologia cu electromagnetismul şi elementele din natură. Din punct de vedere a funcţionarii, bonsaiul se îngrijeşte şi se menţine în acelaşi ritm cu cel static, nefiind diferenţe din acest punct de vedere. La momentul apariţiei pe piaţă, acesta va veni în funcţie de suma investită, respectiv 200 de dolari pentru un bonsai mai micuţ şi 10.000 de dolari pentru unul întreg, care va veni de asemenea şi cu o pernă cusută manual în locul vasului unde este plantat.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.