Gionee lansează două modele noi de smartphone

1
782

De la o lună la alta piața dispozitivelor tech mobile cunoaște noi produse cu performanțe și caracterisici remarcabile. Descoperirile pe bandă rulantă din ultima vreme ale cercetătorilor din industria tech, precum și explozia de aplicații de pe principalele sisteme de operare Android și iOS oferă cumpărătorilor de smartphone-uri noi o gamă extrem de largă de produse, fiecare având totuși o configurație unică.

Criteriile de alegere ale unui smartphone sunt diferite de la un client la altul, opțiunea fiecăruia depinzând în mod firesc de principalele acțiuni preferate de acesta, fotografie, gaming, streaming audio și video sau simpla comunicare verbală.

In funcție de acțiunea principală la care va fi supus noul smartphone, acesta poate avea un ecran de înaltă rezoluție potrivit consumului de mass-media, poate deține o cameră foto performantă cu ajutorul căreia se pot realiza creșteri consistente în zona social-media sau poate suporta convorbiri lungi, timpul dintre două reîncărcări consecutive ale bateriei fiind cât mai mare posibil.

Dacă oricare dintre aceste trei criterii sus-menționate se află printre prioritățile voastre, producătorul chinez de dispozitive mobile Gionee a anunțat recent lansarea a două smartphone-uri care nu pot fi trecute ușor cu vederea datorită excelentelor sale performanțe.

Noul smartphone Gionee Elife E8 deține o cameră foto de 23,7 megapixeli ce pornește în numai 0,8 secunde, include un auto-focus cu detectare rapidă a fazei, stabilizator optic al imaginii și capacitatea de a înregistra filmări 4K. Are chiar și un software ce pretinde că realizează imagini de până la 100 megapixeli (ca și Nokia Pure View).

6

Nu numai camera foto dar și restul acestui smartphone este impresionant datorită ecranului de 6 inch quad-HD AMOLED (490 PPI) ce este alimentat de un procesor octa-core MediaTek Helio X10 la 2.0GHz cu 3GB de RAM și a memoriei interne de 64 GB ce poate fi extinsă cu carduri microSD. Sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop.

Al doilea smartphone se numește Marathon M5 și principalul său atu e reprezentat de cele două baterii de 3,010 mAh care însumează 6,020 mAh, capacitate similară unei tablete de 8 inch.

5

Acest smartphone e înzestrat cu o facilitate ce îi permite să încarce simultan ambele baterii într-un timp scurt. Gionee precizează că Marathon M5 are o autonomie de până la patru zile în condiții de utilizare intensivă.

Impresionant pentru acest smartphone mai este faptul că deși e dotat cu baterie dublă are numai 8,5 mm grosime, mai modeste fiind celelalte dotări, ecranul de 5,5 inch cu 720 pixeli și procesorul quad-core de 1,3GHz SoC și 2GB de RAM.

2

Primul smartphone lansat va fi Marathon M5 pe data de 25 iunie la un preț de 370 de dolari, în timp ce Elife E8 va apare pe data de 15 iulie la prețul de 645 de dolari.

DigiPedia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.