BAD BOYS 3 are un scenariu senzaţional

0
711

Nu este pentru nimeni o surpriză ca filmele ce au avut succes, să primească în cele mai multe dintre cazuri şi continuări. De câţiva ani, cei care au îndrăgit seria francizei BAD BOYS, aşteaptă cu sufletul la gură o continuarea a filmului BAD BOYS 2. Potenţialul ca filmul să fie turnat până cel târziu în 2016, are astăzi o şansă legitimă. Totul se datorează celor de la Sony Pictures, care au reuşit să coopteze în echipă un scenaristul de prim rang, care s-a apucat serios de treabă.

Aflat invitat in emisiunea Conan pentru a promova noul său film (serial) de televiziune, actorul Martin Lawrence a confirmat faptul că, pentru mult aşteptatul film Bad Boys 3 se lucrează deja, acesta având un scenariu care este senzaţional. Actorul Martin Lawrence a recunoscut că a vorbit cu Jerry Bruckheimer şi a înţeles de la el că totul este real, iar lucrurile au prins contur şi echipa este aproape de finalizare. Speranţa mare că cei doi protagonişti vor juca iarăşi în film este o certitudine, cu toate că nu s-au semnat încă contractele.

Astfel, Will Smith şi Martin Lawrence sunt aşteptaţi să-si pună semnătura pe contractele ce-i vor plasa din nou în rolurile detectivilor Marcus Burnett şi Mike Lowrey. Primele două scenarii ale filmului au fost scrise de romancierul Peter Craig iar cei de la Sony Pictures au anunţat că, Michael Bay va regiza şi seria a treia a filmului. Producătorul filmului, Jerry Bruckheimer a declarat în luna aprilie a acestui an că, filmul Bad Boys 3, a fost în acel timp, victima desincronizării actorilor şi a producătorilor, de fapt, s-a întâmplat o simplă nepotrivire de calendar. Încântarea celor de la Sony Pictures este oarecum umbrită de faptul că, actorul Will Smith este foarte ocupat cu turnarea altor doua filme, dar fiind o chestiune de planificare, se doreşte ca în momentul începerii filmărilor, toata lumea să aibe calendarul liber.

Să ne reamintim că, în urmă cu mulţi ani, la decernarea premiilor MTV Movie Awards 2008, actorul Will Smith a declarat că a existat o idee pentru realizarea lui Bad Boys 3, dar a adăugat că Michael Bay era prea scump acum pentru a reveni la regia filmului, iar astăzi totul se pare că este rezolvat din punct de vedere financiar. Este de aşteptat ca şi aducerea lui Will Smith în film să fie cu siguranţă mai scumpă, deoarece timpul a făcut din Will Smith un megastar de cinema. Cu toate acestea, toata lumea implicată în film este acum mult mai scumpă, dar dacă filmul va fi realizat la superlativ, cu siguranţa va fi un mega blockbuster ce va determina încasări record şi toata lumea va fi mulţumită.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.