Google angajează

0
742

Pe lângă proiectele uimitoare și foarte utile pe care Google le-a realizat în ultima vreme pentru clienții săi, precum serviciul de stocare nelimitată a fișierelor, serviciul Google Photos sau îmbunătățirea Street View-ului, prestigioasa corporație din Mountain View are acum nevoie de oameni care să lucreze în departamentul SEO.

Google a făcut anunțul în cadrul secțiunii Careers, detaliind că postul de manager SEO presupune ca candidatul să fie licențiat în știința computerelor, să aibă minim 4 ani de experiență în dezvoltarea site-urilor web, cel puțin alți 2 ani de experiență în domeniul SEO și să fie dispus să presteze munca din sediul corporației care este localizat în orașul Mountain View din California. Ocupantul postului va trebui să lucreze împreună cu echipe formate din alți angajați care operează în domeniul marketing-ului, al vânzărilor, al dezvoltării de produse și al tehnologiei, dar scopul principal reprezintă crearea de trafic web pentru a spori afacerile online, ceea ce e evident din moment ce cel mai popular serviciu Google este motorul de căutare. Potrivit ultimului raport publicat de oficiali în urmă cu 2 ani, în cadrul corporației americane lucrează nu mai puțin de 53861 de angajați.

Pentru cei mai puțin familiarizați cu termenul de SEO (Search Engine Optimization), acesta înseamnă în principal un proces de favorizare a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare.

Așadar, în cazul în care munciți la croitorie pentru că nu vă puteți angaja ca jurist sau avocat deși aveți studiile necesare, ca urmare a structurii defectuoase al sistemului românesc, sau pur și simplu vă doriți un job mai bun decât cel actual, puteți opta pentru varianta depunerii unui CV pentru a obține postul de manager SEO la Google, în cazul în care îndepliniți condițiile destul de pretențioase dar justificate ale corporației americane și aveți suficienți bani pentru a traversa oceanul.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.