Aparat de aer condiţionat Heinner HAC-9INVB

0
762

Decât să stai în aglomeraţia de la mare, cel mai bine îţi achiziţionezi un sistem de răcire de foarte bună calitate, astfel încât să simţi cu adevărat că vara aceasta căldura nu reprezintă o problemă pentru tine. În general unele dintre cele mai utilizate şi mai eficiente sisteme de răcire sunt aparatele de aer condiţionat. Datorită performanţelor şi rapidităţii cu care pot răcori o încăpere, acestea sunt în top-ul preferinţelor utilizatorilor.

Cei de la Heinner sunt unii dintre cei mai mari producători de astfel de dispozitive electronice, un exemplu bun fiind aparatul de aer condiţionat Heinner HAC-9INVB. Acesta, beneficiază de inverter şi este certificat A+. Poate reporni singur, îşi poate face o diagnoză cu privire la partea hardware şi are o capacitate de răcire de 9000 BTU. Aparatul mai dispune şi de un ecran LCD, astfel încât să ştiţi cu exactitate temperatura şi modul în care este setat. Producătorii s-au gândit şi la faptul că majoritatea sistemelor de acest gen pierd deseori lichidul frigorific, fapt pentru care i-au adăugat o funcţie specială ce detectează automat dacă se întâmplă un asemenea lucru.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe eMAG la preţul de 1.99,99 Lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.