Monitor 298X4QJAB Ultra Wide de la Philips de 29 de inch

0
616

Ştim cât de important este spaţiul tău de lucru şi mai ales cât de mult foloseşti multitasking-ul. În general sunt preferate sistemele duble sau triple, mai exact conectarea a două sau a trei monitoare pe un singur calculator, astfel ca eficienţa de lucru să fie cât mai sporită. Acum, datorită tehnologiei şi datorită evoluţiei monitoarelor, avem posibilitatea de a achiziţiona un dispozitiv ultra-wide, scăpând totodată de grija spaţiului la locul de muncă.

res_7fbf78ba5a5d800576143651b5bcc177_full

Monitorul 298X4QJAB este alegerea perfectă în tot ceea ce ţi-ai propus să faci pe plan profesional în domeniul hardware/software. Acesta îţi ofera un unghi de vizualizare extrem de mare, cât şi un design care să atragă rapid privirile. Datorită dimensiunii acestuia, rezoluţia este ceva mai deosebită, mai exact 2560 x 1080 de pixeli. Poate că vă gândiţi că un astfel de monitor ar afecta în vreun fel modul în care vizionaţi filmele, sau va jucaţi pe calculator, însă nu trebuie să vă faceţi griji din acest punct de vedere, fiind optimizat pentru fiecare element în parte. Pe partea hardware acesta dispune de un aspect al imaginii în format 21:9, rată de refresh orizontală între 30 – 90 kHz, rată de refresh verticală între 56 – 75 kHz şi suportă standardele: HDMI, CE Mark, FCC-B, GOST, SASO, SEMKO, TCO 6.0, TUB Ergo, TUV-GS, UL(cUL) şi WEEE.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe eMAG.ro la preţul de 1.399,99 Lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.