Harman Kardon Onyx Studio, boxe profesionale Wireless/Bluetooth

0
446

Un lucru extrem de important atunci când doreşti să îţi amenajezi un loc al casei pentru ascultat muzică şi vizionat filme, este determinat de cabluri şi problema împiedicării în acestea. E drept, puteţi să vă ascundeţi firele prin tot felul de locaţii, însă montarea acestora sau mutarea boxelor într-o altă camera face operaţiunea să fie cu mult mai costisitoare. O soluţie extrem de bună în cazul acestei probleme, este reprezentată de boxele Wireless/Bluetooth, capabile să ofere atât performanţă cât şi fiabilitate.

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 17 octombrie 2015

 

Harman Kardon Onyx îţi poate aduce experienţa clarităţii auzită într-un studio de înregistrări audio, ba mai mult poate fi extrem de folositoare atunci când vrei să iei cu tine o astfel de boxă într-o deplasare. Este compatibilă cu iOS cât şi cu Android, dispune de conectivitate Bluetooth V3.0 şi îţi poate oferi şansa de a le conecta între ele. Bateria acesteia are o capacitate de 2600mAh şi o autonomie reală de 5 ore. Puterea este de 15 watts pe fiecare boxă, motiv pentru care durează doar 5 ore în modul de ascultare muzică.

Publicată de TouchNews.ro pe Sâmbătă, 17 octombrie 2015

 

Producătorii au avut grijă totodată şi de calitatea bassului, dar şi de posibilitatea de conectare a 4 boxe simultan, astfel oferind o putere totală de 60 de watti. Harman Kardon Onyx Studio îţi poate oferi exact experienţa şi calitatea de care ai nevoie de la o boxa portabilă, fiind construită din materiale de bună calitate. Aceasta mai dispune de un sistem capacitiv ce îţi va permite să schimbi volumul, să treci de la o melodie la alta, indicatoare led şi buton de oprire/pornire.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit pe site-ul GearBest la preţul de $109.99, avand un disount de 48%.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.