Imagini spectaculoase la 360 de grade direct din laboratorul lui Batman

0
288

Cei de la Google sunt cunoscuți în general pentru cel mai mare motor de căutare din lume, însă puţină lume ştie că acestia au fost printre primii dezvoltatori care au venit în mediul online cu imaginile în 360 de grade.

Google a apărut pentru prima dată cu tehnologia imaginilor în 360 de grade pe Google Maps, reuşind în timp să se extindă şi să aducă astfel de imagini până şi din interiorul clădirilor, oferind oamenilor posibilitatea de a explora în detaliu fiecare element în parte. Totodată, Google are şi o serie largă de colecţii foto în 360 de grade, printre cele mai apreciate dintre ele fiind muzeele.

Văzând interesul fanilor pentru această tehnologie, cei de la Google au semnat un parteneriat cu Warner Brothers, astfel încât să aibă acces la laboratul lui Batman, pentru al putea transforma într-o serie largă de cadre în 360 de grade. Nu vă gândiţi însă la un laborator prea avansat, este doar o platformă de filmare, unde actorul şi-a jucat rolul vieţii. Este interesant totuşi să vedem modul în care arată laboratorul lui Batman, mai ales că putem controla imaginea pentru a examina în totalitate tot ceea ce dorim din respectiva încăpere.

Dacă doriţi şi sunteţi curioşi să vedeţi ceea ce au reuşit dezvoltatorii Google în parteneriat cu Warner Brothers, vă invităm să faceţi click aici.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.