iPhone 6 într-o versiune de 3 milioane de euro

0
608

Dacă până acum aţi considerat preţul unui iPhone ca fiind prea exagerat, de data aceasta ce reacţie veţi avea când cei de la Goldgenie au lansat o versiune a terminalului la un preţ 3 milioane de dolari? Cu siguranţă pentru România cât şi pentru multe alte ţări, un asemenea preţ este extrem de mare, fapt pentru care nu se ştie cât de mult succes va avea această versiune.

Cei de la Goldgenie sunt cunoscuţi în general pentru transformările device-urilor, făcându-le exclusiviste şi luxoase. De data aceasta au ales iPhone 6 ca principal obiect de activitate, oferindu-i o gamă variată de modele, cu aur de 24 de karate, aur roz sau platină. Desigur, pe lângă toate aceste materiale, pe carcasa telefonului îşi vor face apariţia şi diamantele. Colecţia poartă denumirea de Diamond Ecstasy şi a fost creată special pentru cei de la Apple, pentru customizare şi adăugarea unui plus din punct de vedere a valorii.

cva

Dacă sunteţi genul acela de consumator care îşi doreşte şi mai mult de la acest terminal mobil, dezvoltatorii de la Goldgenie vă pun la dispoziţie o variantă modulară, în care voi sunteţi cei care alegeţi fiecare material în parte, inclusiv şi modificarea diamantelor sub o formă gravată. Se pot selecta diamante în funcţie de model şi culoare, albe, roz dar şi negre, cât şi safire, rubine sau alte tipuri de pietre preţioase.

„Îi încurajăm pe clienţi să participe la procesul de design pentru a ne asigura că telefonul este exact cum şi-l doresc şi că va fi o creaţie unică. Poate fi adus un sentiment personal prin mesaje gravate, nume sau simboluri” au relatat cei de la Goldgenie pe site-ul lor.

Cel mai probababil o astfel de gamă de iPhone 6 va fi în atenţia celebrităţilor şi oamenilor de afaceri. Preţul pentru un singur terminal începe de la 15.000 de euro şi poate ajunge până la 3 milioane de euro, în funcţie de elementele ce vor fi adăugate pe carcasa terminalului mobil.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.