JWFY, mouse de gaming cu 5500 DPI

0
557

Scotocind pe internet şi căutând tot felul de variante fiabile pentru un mouse, am găsit un model extrem de interesant, aşa cum mi-am dorit, echipat cu lumini vizibile pe carcasa şi 5500 de dpi. Este vorba de JWFY, un mouse extrem de inteligent, capabil să îţi aducă o experienţă plăcută de gaming în ciuda faptului că preţul lui nu este deloc mare. Pe lângă acest factor, care constituie din start un mare avantaj(preţul) mouse-ul mai beneficiază şi de butoane programabile, astfel încât modul de lucru să devină cât mai sporit.

201506081650165264

La capitolul design nu am absolut nimic de reproşat, fiind construit din materiale de bună calitate, asfel încât să nu îţi transpire mâna la o utilizare mai intensă. Pe partea laterală acesta dispune de două butoane dedicate în special funcţiilor forward şi back însă cu posibilitatea de a fi programate, în schimb pe partea frontală mouse-ul are două butoane clasice, click stânga şi click dreapta, un buton special pentru schimbarea DPI cât şi o rotiţă de scroll ce poate fi apăsată pentru a desfăşura o acţiune. Desigur, ca la orice mouse de gaming ce se respectă acesta mai pune la dispoziţie şi un buton pentru double click, dedicat diferitelor nevoi pe calculator.

201506081650163501

JWFY este compatibil cu toate sistemele de operare, dispune de conectivitate pe USB iar din punct de vedere a comparaţiei preţ – calitate acesta stă cel mai bine, fiind unul dintre puţinele astfel de periferice ce pot oferi performanţă de top la un buget cât mai scăzut. Un factor important ce îl face să fie cu adevărat un mouse de gaming, pe lângă DPI şi forma sa extrem de atractivă, acesta dispune de iluminare led în mai multe culori, în funcţie de preferinţa consumatorului.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe GearBest.com la preţul de $4.88.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.