Kokomo Ailand, o nouă provocare pentru bogații planetei

0
655

In timp ce insulele artificiale au început să apară tot mai des în diverse mări și oceane ale planetei, începând din Dubai și până în Republica Kiribati din Oceanul Pacific, firma austriacă Migaloo specializată în contrucția de yachturi submersibile vine cu o nouă provocare, insule private plutitoare.

Dacă restul insulelor artificiale deja finalizate sau cele aflate în stadiu de proiect sunt staționare, noile insule plutitoare propuse de Migaloo se pot deplasa pe suprafața apelor planetei, bineînțeles numai cu o viteză de maxim opt noduri (aproximativ 15 km/h).

2

Denumită Kokomo Ailand (probabil după insula din Maui cu același nume), această insulă plutuitoare artificială măsoară 117 metri lungime și dispune de un penthouse de 80 de metri deasupra nivelului mării. Insula este extrem de personalizabilă, numeroasele caracteristici ce pot fi aplicate de potențialii proprietari determinând prețul acesteia.

4

Potrivit declarației directorului de management al Migaloo, Christian Gumpold, pentru Huffington Post și CNN, suplimentele insulei puse la dispoziția clienților includ piscine, cascade, spa-uri, punți, cinematograf în aer liber, heliport și chiar o stație de hrănit rechinii.

Planurile insulei plutitoare artificiale au fost prezentate recent de Migaloo în cadrul evenimentului Monaco Yacht Show, unde au stârnit un interes enorm în rândul superbogaților participanți. Gumpold a precizat că Migaloo poate finanța chiar oamenii ce doresc să se întoarcă la natură, dorind să locuiască pe viitor în acest mod.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.