Kuvee, sticlă de vin dotată cu display și Wi-Fi

0
389

Dacă ai crezut vreodată că tehnologia şi internetul au o limită, se pare că te-ai înşelat, întrucât producătorii scot pe piaţă gadgeturi din ce în ce mai inovatoare, care te pun într-un fel sau altul pe gânduri.

Un bun exemplu în acest caz este Kuvee, sticla inteligentă care dispune de conectivitate Wi-Fi şi diplay, astfel încât să afişeze în timp real informaţii despre respectiva băutură. Cel mai probabil o să se nască o nouă zicală „nu dai pe băutură cât dai pe sticlă”.

kuvee-smart-bottle-screen-1024x640

Kuvee, pe lângă faptul că dispune de tehnologie specială, umplerea se poate realiza doar prin intermediul unor cartuşe vândute în mod exclusiv de producător, astfel datorită acestei metode băutura să rămână proaspătă timp de 30 de zile.

Odată ce ai introdus un cartuş în sticlă, pe display-ul acesteia îţi vor fi afişate toate informaţiile necesare cu privire la sortiment, inclusiv o prezentare a logo-ului producătorului cât şi strugurii din care a fost făcut vinul. Totodată, prin intermediul display-ului de pe sticlă, cumpărătorii pot să comande din magazinul virtual cartuşele cu sortimentele dorite de vinuri, la momentul de faţă, compania având 12 intermediari cu 48 de soiuri de vin diferite.

Nu ştim însă ce efect va avea această tehnologie pe piaţa vinurilor, eventual o astfel de sticlă ar putea fi comandată de un mega iubitor de elemente futuriste.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.