Lendvo XM100, cadoul ideal de Crăciun pentru persoana apropiată

0
529

A venit rândul cadourilor de Crăciun, tocmai de aceea ofertele se ţin lanţ şi vin cu preţuri din ce in ce mai avantajoase. Cu siguranţă ai o persoană dragă ţie şi doreşti să îi faci un cadou pe măsură, tocmai de aceea avem o recomandare care cu siguranţă va fi cu mult apreciată.

Lendvo XM100, un telefon potent ca performanţă şi frumos ca design, poate să devină un cadou perfect pentru o persoană apropiată. Acesta vine la pachet cu o grămadă de beneficii, în ciuda faptului că preţul este foarte mic. Încă de la prima impresie, telefonul pare foarte bine lucrat, fiind unul dintre puţinele astfel de terminale ce se vând la preţ mic şi oferă în plus o calitate ce îţi poate garanta rezistența sa pe o durată de viaţă mai lungă. Sărind peste elementele clasice de aspect, Lendvo XM100 dispune de un procesor MTK6580 Quad Core tactat la o frecvenţă de 1.2GHz, o memorie RAM de 1GB şi spaţiu de stocare în memoria „flash” de 8GB. De asemenea telefonul stă bine şi la capitolul camerelor foto, cea principală având un senzor de 5.0MP, iar cea secundară 2.0MP, suficient cât pentru a realiza slefie-uri şi a vă surprinde în imagini cele mai plăcute momente alături de familie şi cei dragi.

Telefonul rulează pe Android 5.1, ceea ce înseamnă că magazinul celor de la Google vă stă la dispoziţie pentru a descărca aplicaţii şi jocuri, întocmai pentru a beneficia din plin de performanţă şi calitate. Ca o concluzie generală, telefonul merită cumpără atât pentru propria persoană cât şi pentru al oferi cadou, neavând vreun motiv să te dezamăgească atunci când ai mai mare nevoie de el.

Dacă doriţi şi alte informaţii cu privire la specificaţiile acestuia, vă recomandăm să accesaţi site-ul oficial al producătorului. Produsul poate fi găsit în oferta celor de la GearBest.com la preţul de $59,99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.