LeTV își lansează primul său smartphone – Le Superphone

0
712

Compania chineză LeTV a anunțat recent că își va lansa primul său smartphone. Denumit Le Superphone, acesta va apărea în Statele Unite în decursul acestui an.

Pe lângă asta, LeTV a mai anunțat că își va lansa și primul său Smart TV împreună cu un serviciu de streaming similar cu Netflix însă acesta va fi adresat mai mult americanilor vorbitori de limba chineză.

LeTV nu este un brand prea cunoscut în Statele Unite deși operează acolo încă din 2004. Compania are un număr total de 5,000 de angajați iar potrivit Shenzhen Stock Exchange valorează 12 milioane de dolari.

Le Superphone pare a se ridica la așteptările numelui iar specificațiile lui sunt foarte promițătoare. Potrivit LeTV, acesta va fi construit din componente din metal și va avea ecran bezel-free, de asemenea va fi primul smartphone care va beneficia de tehnologia USB Type-C, aceasta făcând încărcarea device-ului mult mai ușoară pentru utilizator.

Smartphone-ul va veni cu o cameră de 21 megapixeli bazată pe un senzor Sony, conexiune wireless HDMI și o baterie puternică de 3,000 mAh care va face posibilă utilizarea lui pe o durată mai lungă de timp.

Înăuntrul device-ului găsim un procesor puternic Snapdragon 810 menit să ruleze o variantă modificată Android de care telefonul dispune. Sistemul de operare va fi axat mai mult pe a oferi acces la serviciul de streaming LeTV care este o sursă majoră de câștig pentru companie.

Ecranul telefonului (creat de Sharp) va oferi utilizatorului un dynamic range superior în comparație cu alte device-uri similare găƒsite pe piațăƒ. Smartphone-ul te va lasă să-ți personalizezi culorile profilului și pe lângă asta va dispune de un sistem audio avansat, toate aceste aspecte îți vor oferi o experiență cât mai plăcută, atât din punct de vedere vizual cât și sonor.

LeTV a anunțat că vor exista trei versiuni ale acestui telefon: Le Superphone denumit și Superphone 1, Superphone 1 Pro și Superphone 1 Max. Doar unul dintre aceste trei modele va fi vândut în Statele Unite însă nu se știe care.

 

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.