Light: mic, simplu şi eficient

0
634

Telefoanele încep să devină din ce în ce mai inteligente, astfel încât să preia cu uşurinţă locul laptopului sau a unui calculator performant, însă nu toate companiile au ca principal obiectiv smartphone-urile, spre exemplu dezvoltatorii de pe Kickstarter. Kickstarter a devenit în ultimii ani principala ţintă a tinerilor ingineri, a celor ce vor să îşi prezinte proiectul, să primească finanţare pentru dezvoltare şi producţie în masă.

Light reprezintă la momentul de faţă unele dintre cele mai bune proiecte, aducând din nou senzaţia telefonului clasic, telefonului simplist şi uşor de folosit. Dacă ar fi să fac o sinteză pe baza telefoanelor inteligente şi a celor clasice, aş putea spune că majoritatea tinerilor preferă smartphone-ul, telefonul inteligent capabil să le ofere zeci de ore de gaming şi browsing, însă persoanele mai în vârstă sunt de altă părere, preferând mai degrabă un telefon clasic, un telefon folosit doar pentru conversaţii, fără prea multe funcţii, astfel încât să devină extrem de uşor de folosit chiar şi pentru începători.

Light se adaptează uşor oricărui tip de utilizator, având funcţii simple, precum efectuarea de apeluri, primirea şi afişarea orei şi nimic mai mult. Telefonul are o autonomie de 20 de zile, şi vine în pachet cu 500 de minute pentru convorbiri, indiferent de operatorul de la care îl cumpăraţi.

https://www.youtube.com/watch?v=IN4oEb4MG2g

Proiectul poate fi susţinut pe Kickstarter, având la momentul de faţă nevoie de 200.000 de dolari.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.