Un grup de arhitecţi au creat o bicicletă superbă cu cadrul confecţionat din lemn având ca scop studiul mai aprofundat în ceea ce priveşte rezistenta structurală a acestui material

0
706

Biciclete din lemn sunt frumoase, dar sunt, de asemenea, foarte greu de conceput. Cu toate acestea, bicicletele din lemn sunt obţinute în urma unui studiu aprofundat al arhitecţilor. Acestea pot fi utilizate că fiind o provocare pentru fiecare, designul şi formă aerodinamică introarce capul oricărui curios.

Cel mai nou prototip a fost gândit de producătorul de biciclete AERO. Arhitecţii Martino Hutz, Atanas Zhelev şi Mariya Korolova au construit această bicicletă cu cadrul din lemn ţinându-se cont de faptul că aceasta urma să fie utilizată fără să creeze probleme. În acelaşi timp, modul în care s-a construit această bicicletă le-a dat un motiv arhitectiolor să creadă că aceeaşi procedura poate ajută şi la construirea clădirilor din lemn, binenţeles, clădiri mult mai rezistente decât la ora actuală .

1255298712173697384

Zhelev a precizat că: „Bicicleta este perfectă pentru a testa modul în care structurile de lemn fac faţă în diferite situaţii nefavorabile.”

Cadrul bicicletei este compus din foi de lemn de mesteacăn lipite împreună fâşie cu fâşie . Fibrele naturale ale fiecărei lamele au fost aliniate pentru a spori puterea de ansamblu a structurii. Zhelev i echipa să a descoperit că această metodă oferă luminozitate, flexibilitate şi îmbunătăţeşte durabilitate sporită asupra materialelor de construcţie tradiţionale pe baza de lemn.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.