Minecraft Story Mode îi va impresiona pe toţi jucătorii de Minecraft

0
694

Pentru că în Minecraft ne dorim să vedem şi altceva înafară de construcţii şi supravieţuire, Microsoft în parteneriat cu Telltale Games v-ar putea impresiona printr-o poveste extrem de fascinantă.

Lansat în urmă cu câţiva ani, Minecraft a continuat să îşi păstreze titlul de cel mai popular joc din toate timpurile. Tocmai de aceea Microsoft a investit o sumă fabuloasă de bani pentru al cumpăra de la Mojang şi al transforma într-un joc cu adevărat impresionant. Dorind să atragă o generaţie nouă de gameri, Microsoft a început dezvoltarea Minecraft Story Mode împreună cu aceeaşi echipa care a lucrat şi la Game of Thrones sau Borderlands. Pe lângă teaserul video cei de la Telltale Games vin în continuare cu informaţii proaspete legate de viitorul joc.

Minecraft Story Mode va conţine o serie întreagă de 5 episoade, primul episod fiind deja pe bancul de lucru şi purtând denumirea de The Order of the Stone. Acesta va fi disponibil pe toate platformele inclusiv cele mobile, astfel încât să mulţumească un număr cât mai mare de fani. Cei ce dispun de un PC sau un MAC vor putea să îşi achiziţioneze noul joc începând cu 13 octombrie, urmând mai apoi să fie lansat şi pe dispozitivele mobile. De data aceasta Minecraftul va fi disponibil spre cumpărare şi prin intermediul altor platforme online, printre care Telltale Online Store şi Steam.

Cu toate că jocul se va lansa oficial pe data de 13 octombrie pentru PC, Mac, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 din păcate posesorii de Android si iOS vor mai avea de aşteptat până pe 15 octombrie. Desigur că jocul va veni mai târziu şi pe Play Station Vita cât şi Wii U, însă nu se ştie cu exactitate o dată de lansare. Discutând puţin despre compatibilitate, dacă aţi jucat măcar un joc din gama celor de la Telltale Games şi nu aţi întâmpinat nici-un fel de problemă, cu siguranţă nici Microsoft Story Mode nu va reprezenta un factor de acest gen.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.