Partenerii DreamHack Cluj-Napoca 2015 anunţă zeci de evenimente inedite la standuri

0
698

În cadrul marelui eveniment de gaming din România, partenerii oficiali vor fi sponsori şi susţinători a mai multor concursuri cu premii inedite.

Începând cu data de 23 octombrie 2015 sau mai bine spus „în mai puţin de o săptămână” DreamHack Cluj-Napoca va fi gazda celui mai mare festival digital din România. Joi, 29 octombrie ora 10, Sala Polivalentă din Cluj Napoca îşi va deschide porţile pentru toţi pasionaţii de gaming. Pregătirile sunt aproape finalizate, aşa că nu mai pierdeţi vremea şi grăbiţi-vă să achiziţionaţi un bilet spre portalul celor mai interesante şi mai atractive concursuri. Biletele se pot achiziţiona de pe shop.computergames.ro, la magazinele partenere bilete.ro, myticket.ro, Germanos, Inmedio, la oficiile poştei române, librariile Mihai Eminescu, caseriile Metrou Unirii 1 şi Palatul Copiilor Bucureşti. De asemenea, puteţi să beneficiaţi şi de un bilet gratuit dacă vă înscrieţi în concursul desfăşurat pe site-ul nostru.

Telekom, Intel, Hyperx, Asus, HTC, Maguay, TP-Link, Logitech şi mulţi alţii vă vor aştepta la standurile lor pentru a participa la diferite evenimente în folosul obținerii unor produse de bună calitate. Partenerii vor fi prezenţi în fiecare zi la standuri, întocmai pentru a vă lăsa să vă delectaţi cu jocuri, să descoperi noile lor produse, să aveţi şansa de a testa înainte de a cumpăra şi de ce nu de a vă face noi prieteni în rândurile oamenilor din domeniu. De asemenea, veţi putea schimba păreri şi impresii, sau participa la concursuri, cât şi multe alte astfel de activităţi din cadrul DreamHack Cluj-Napoca.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre marele eveniment, vă invităm să accesaţi site-ul DreamHack.ro

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.