ROAM-E, selfie stick-ul zburător

0
347

Văzând interesul oamenilor pentru selfie stick-uri, o echipă de devoltatori s-au hotărât e timpul pentru o schimbare, dorind  vină pe piaţă cu un produs unic care atragă privirile tuturor, un model cu care se poată mândri, atât din punct de vedere al funcţionalităţii cât şi al designului.

Dorind  rupă monotonia selfie stick-urilor, dezvoltatorii din cadrul companiei australiene Lot Group, au pus pe bancul de proiectare un selfie stick zburătorMai exact, noua lor creaţiereprezintă o combinaţie de succes dintre o dronă şiun selfie stick, în favoarea proiectării ROAM-e.

rs00003ROAM-e pe lângă faptul poate zbura, poate ficonectat şi la smartphone, astfel încât primeascătoate informaţiile de control şi funcţionare.Totodată, acesta dispune de un mod special ce permite urmărirea pas cu pas a utilizatorului, avândla bază o cameră cu tehnologie de recunoaşterefacială. Camera de pe ROAM-e are doar 5 MP, însăeste capabilă realizeze fotografii, imagini panoramice cât şi clipuri video, de la o distanţă de cel mult 25 de metri faţă de utilizator.

Mai mult decât atât, dispozitivul are o autonomie de 20 de minute în zbor şi costă la momentul de faţă267 de dolari. Potrivit dezvltatorilor, precomenzile pentru această minunăţie tehnologică au începutdeja, iar livrările vor fi efectuate odată cu lunaiunie a acestui an.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.