S-a aflat data oficială de lansare a lui LG G5

0
358

La MWC 2016 LG G5 a reuşit să strălucească din toate punctele de vedere, cu toate că in acel moment era doar in stadiul de proiect, urmând ca peste ceva timp să apară pe piaţă.

LG G5 s-a dovedit a fi clar un telefon la care încă se mai munceşte, datorită în special carcasei care la prima impresie părea a fi prea puţin finisată. Cei de la LG în cadrul MWC 2016 nu au precizat nimic cu privire la data de lansare a noului telefon, compania venind după aproape o lună să anunţe că în sfârşit lucrările la conceperea LG G5 au încetat şi că urmează să iasă pe piaţă pe data de 31 martie 2016.

lg-g5-camera-grip-2

Potrivit informaţiilor, LG G5 va dispune de o gamă variată de accesorii ce vor ajuta la îmbunătăţirea funcţionalităţii acestuia. Spre exemplu Cam Plus va costa 85 de dolari iar modulul Hi-Fi 162 de dolari. De asemenea, preţurile pentru Europa ar putea suferi mici modificări, ţinând cont de costurile de transport plus adaosul magazinelor.

lg-g5-battery-3

LG G5 este primul telefon ce dispune de un modul prioritar de modificare a funcţionalităţii, iscând mici controverse printre pasionaţi, alţii zicând că este o alegere bună iar alţii că este doar o strategie de marketing, ca producatorii de la LG să mai câştige ceva bani de pe urma acestui telefon.

Din punctul nostru de vedere o astfel de funcţionalitate, ce poate fi categorisită ca fiind modulară, este de bun augur, acum oferind oportunitatea celor ce îşi doresc un telefon special, să îl modifice în funcţie de preferinţă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.