Samsung lucrează la un nou concept de smartphone

0
346

Dacă cei de la Samsung au reuşit să ne surprindă cu o performanţă uluitoare pe noile device-uri Samsung Galaxy S7 şi Samsung Galaxy S7 Edge, acum este timpul să vină cu ceva care să schimbe cu adevărat aria telefoanelor mobile, transformându-le în totalitate modul de a interacţiona cu utilizatorul.

Mai nou, inginerii Samsung plănuiesc să dezvolte un model de telefon extrem de interesant care va da cu siguranţă mari bătăi de cap producătorilor de la Apple. Departe de tot ceea ce ţine de mediul de marketing, dezvoltatorii Samsung lucrează în secret la un nou model de telefon pliabil.

Screen-Shot-2016-03-24-at-8.31.41-AM

Potrivit celor de la „PhoneArena”, noul model de telefon se află într-un stadiul destul de avansat, compania lucrând de ceva timp cu tehnologia ecranelor OLED flaxibile. Precum se observă şi în imaginile ataşate în articol, Samsung foloseşte un mecanism special pentru a face posibilă plierea telefonului, dorind să fie primii dezvoltatori de pe piaţă care să vină cu o asemenea inovaţie în domeniu.

Screen-Shot-2016-03-24-at-8.27.08-AM

Potrivit zvonurilor, telefonul ar putea fi lansat până la sfârşitul anului curent, fiind într-un stadiu suficient de avansat cât să permită utilizatorilor să îl folosească la cel mai înalt nivel. Totodată, trebuie să avem în vedere faptul că această tehnologie este nouă, motiv pentru care mai are nevoie de timp să evolueze, însă cu toate acestea Samsung vrea să scoată la vânzare cât mai repede un astfel de telefon.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.