Subaru VIZIV Future, crossover-ul ce va conduce singur pe autostradă

0
656

Producătorul japonez de autovehicule Subaru are planuri mari pentru evenimentul Tokyo Motor Show din acest an. Cu ocazia acestuia, Subaru va oferi previzualizarea noului model Impreza cu 5 uși, oferind detalii și despre noul concept VIZIV Future, ceea ce ar reprezenta SUV-ul de mâine în viziunea Subaru.

Acest Subaru VIZIV Future ia forma unui crossover, ce va fi echipat cu ultimele sisteme automate de conducere și tehnologii de securitate. Ar fi vorba de tehnologia EyeSight, un software de evitare a coliziunilor bazat pe senzori și o cameră cu rol de radar multidirecțional ce poate monitoriza și anticipa traficul din ambele direcții de mers, acesta fiind capabil să ruleze autonom la viteze permise de normele circulației pe autostrăzi.

2

Ar mai fi apoi și un program de anticipare a condițiilor meteo, stării drumurilor și a comunicării wi-fi a intențiilor conducătorilor auto participanți. Considerat ca un upgrade la cele două modele anterioare, VIZIV din 2013 și VIZIV 2 din 2014, noul Subaru VIZIV Future se arată mult mai pregătit pentru producție.

continuare în pag.2

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.