Tabletă dual boot Chuwi Vi8 Super Z3735F

0
615

La ce te poţi aştepta atunci când producătorii din China pun mâna pe două dintre cele mai căutate sisteme de operare de pe terminalele mobile? Cu siguranţă nu ţi-ai imaginat că aceştia vor fi printre primii dezvoltatori care vor reuşi să creeze o tabletă de bună calitate, la preţ rezonabil şi dual boot. Ei bine, după lungi promisiuni din partea mai multor companii, se pare că producătorii chinezi au reuşit să facă în sfârşit o tabletă cu Windows 8 şi Android.

Chuwi Vi8 Super Z3735F, aşa cum a fost denumită de către dezvoltatori, are la bază un procesor Quad Core de 1.83 GHz capabil să ofere o performanţă de invidiat, indiferent de sistemul de operare pe care va fi pus să ruleze. Tableta, beneficiază de un ecran de 8 inch, 32 GB spaţiu de stocare şi 2GB de memorie RAM, oferindu-ţi astfel, performanţele de care ai nevoie de la un produs low cost. Ecranul are o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli şi beneficiază de tehnologia IPS Retina Capacitive, astfel încât să ofere o densitate a pixelilor cât mai ridicată şi un rezultat vizual extrem de bun. Procesorul grafic Intel HD Graphics Gen7 este suficient de potent încât să ruleze cu uşurinţă orice aplicaţie/joc din magazinul celor de la Google sau Microsoft, fiind ajutat din spate de celelalte componente hardware.

Trecerea de la un sistem de operare la altul se face cu uşurinţă, având în setări un buton dedicat acestei acţiuni, în funcţie de sistemul la care vrei să ajungi. Bootarea durează în jur de 1 minut, iar factorii acesteia depind în funcţie de ceea ce este instalat pe respectiva platformă.

Produsul poate fi achiziţionat de la BangGood.com la preţul de $96,99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.