Va fi adorabilul telefon robot RoBoHon preferatul copiilor?

0
704

Majoritatea modelelor noilor smartphone-uri din zilele noastre arată aproximativ la fel, indiferent că se numesc iPhone, Huawei, Samsung, LG sau Sony. Japonezii de la Sharp nu au dorit să urmeze același trend al aspectului noilor telefoane și au conceput un dispozitiv denumit RoBoHon.

1

RoBoHon este o combinație extrem de atractivă între un smartphone modern și un mic asistent virtual aproape omniprezent, realizată sub forma unui mic roboțel ce se dorește a fi amicul robotic pe care l-ai dorit întotdeauna.

2

Semănând într-un fel cu încrucișarea robotului Pepper de la Softbank cu un exemplar din Lego Minifigures, RoBoHon măsoară numai 20 cm înălțime și este controlat în principal de vocea proprietarului, având pe spate un touchscreen pentru sarcinile sale cele mai complicate.

5

Dispunând de un ecran de 2-inch cu rezoluția de 320 x 240 pixeli și de un chip Snapdragon 400, RoBoHon va fi pus în vânzare începând cu startul lui 2016 și chiar dacă Sharp nu prea vinde telefoane în afara Japoniei, nu va fi nimic surprinzător să vedem RoBoHon la AT&T alături de iPhone 6S sau Galaxy S6.

3

Ce face de fapt acest telefon roboțel? Tot ceea ce ține de un smartphone, de la efectuarea de apeluri până la recepționarea și citirea email-urilor, fiind capabil să dea un răspuns rapid dictat de proprietar. De asemenea RoBoHon poate captura un selfie sau o poză de grup cu ajutorul camerei-proiector montată pe capul său.

Aceeași cameră-proiector poate afișa imagini sau chiar un ecran media pe pereți sau alte suprafețe plane. In plus, dacă imaginile proiectate îți aduc o lacrimă în colțul ochilor, RoBoHon te încurajează prietenește, spunându-ți că totul e OK iar el te iubește. Ce poți dori mai mult de la amicul tău digital cel veșnic vesel și amabil?

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.