Vezi dacă poți efectua apeluri prin intermediul aplicației WhatsApp

0
754

Unii utilizatori de Android au reușit să realizeze conversații VoIP prin intermediul aplicației de chat,  WhatsApp. Din nefericire, nu au apărut detalii referitoare la implementarea acestei funcții și pe iPhone. În ultimele luni, s-a discutat tot mai des problema realizării de apeluri telefonice prin celebra aplicație.

În urmă cu câteva zile au început să circule zvonuri precum că, cei de la WhatsApp lucrează la o versiunea beta pentru utilizatorii de iPhone pentru a purta conversații de tip VoIP ( Voice over IP ).  La scurt timp au început să apăra și capturile de ecran care au confirmat aceste speculații. Deoarce este o versiune beta este evident că nu toți utilizatorii pot experimenta noua funcție, ci doar cei cu acces special, însă acest lucru este o chestiune de timp deoarece cei de la WhatsApp lucrează intens la această versiune nouă ce va permite și utilizatorilor de iPhone să vorbească la telefon prin WhatsApp precum o fac deja prin intermediul aplicației Viber sau Skype.

Nu s-a specificat deocamdată o dată precisă de lansare pentru această nouă versiune a aplicației WhatsApp. Ce știm mai exact este că vom putea să inițializăm apeluri telefonice doar prin atingerea unei icoane din dreptul unui contact.

Dacă ești posesor al unui telefon Android și dacă ești interesat să efectuezi apeluri Voice over IP, trebuie să ai cea mai nouă versiune a aplicației WhatsApp din Google Play și să fi sunat de o persoană care are deja acces la această funcție. Sistemul este similar cu cel bazat pe invitații pentru a preveni eventualele probleme, deși nu știm dacă va fi valabil și pe iPhone.

Dezvoltatorii au încercat pe cât posibil să modifice și să facムexperiența folosirii noii funcții cât mai simplă, cât mai familiară pentru utilizatori. Ca o concluzie a celor relatate mai sus, dezvoltarea unei astfel de funcții eficientizează lucrul pe un dispozitiv, fie Android , fie iPhone.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.