AMD Sapphire W7100 FirePro

0
685

Sapphire FirePro W7100 este noua frumusețe a celor de la AMD destinată utilizatorilor profesioniști. Spre deosebire de plăcile video normale aceasta are câteva funcții în plus. Dispune de cea mai mare cantitate de memorie VRAM din clasa sa, mai precis 8 Gb GDDR5 cu interfața de 256-bit, bandwidth de 160 Gb/s și 1792 de procesoare stream. Ca și conectivitate dispune de 4 porturi DisplayPORT 1.2 ce suportă până la 6 monitoare Full HD sau 4 monitoare 4K prin tehnologia multi-display Eyefinity.

Sapphire W7100 beneficiază de un procesor grafic AMD bazat pe ultima arhitectură GCN (Graphics Core Next) care vine cu câteva funcții inovatoare de foarte mare ajutor în domeniul media sau proiectare.

De asemenea W7100 suportă DirectGMA ceea ce înseamnă că memoria VRAM poate fi folosită și pentru aplicații obișnuite dacă și aplicația respectivă suportă această funcție, placa mai dispune și de un suport pentru UVD (Unified Video Decoder) ceea ce înseamnă că aproape toate formatele video sunt procesate direct de către placa video. W7100 mai vine cu suport pentru AMD FreeSync, driverele pentru seriile FirePro sunt optimizate și testate pentru stabilitate cât mai mare în orice situație, aceste optimizări sunt făcute pentru ca aplicațiile media de design să beneficieze în totaltate de puterea lui W7100.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.