Facebook intenționează să transforme Messenger într-o platformă similară cu WhatsApp

0
670

Conștienți că rețelele de mesagerie atrag din ce în ce mai multă atenție lăsând cumva în umbră rețelele de socializare, cei de la Facebook vor să își extindă propria aplicație Messenger într-o platformă cu mai multe instrumente și opțiuni.

Asta înseamnă că pe lângă serviciul de mesagerie vor mai fi posibile de asemenea o multitudine de alte servicii precum jocuri sau distribuirea de materiale. În esență, Mark Zuckerberg și compania vor să transforme aplicația într-o platformă de comunicare în adevăratul sens al cuvântului.

Rămâne de văzut însă dacă aceste modificări vor avea succes în rândul utilizatorilor având în vedere că una dintre posibilele explicații pentru popularitatea rețelelor de comunicare este simplitatea. Toate aceste schimbări par să transforme Messengerul în ceea ce cunoaștem deja sub numele de Facebook.

Posibilitatea de a efectua plăți prin intermediul Messenger pare a fi doar primul pas. Curând aplicația va putea fi folosită pentru a trimite mesaje operatorilor mobili sau pentru a fi ținut la curent cu ultimele noutăți și clipuri virale.

Messenger

Aparent Facebook vrea să copieze modelul aplicațiilor WeChat and Line care au un succes enorm în Asia. Aceste aplicații au pornit ca fiind simple metode de comunicare dar apoi s-au extins devenind portale în adevăratul sens al cuvântului, fiind capabile să suporte apeluri video și jocuri. Prin aplicația Line de exemplu poți să te ții la curent cu noutățile despre echipa ta favorită.

Ne putem aștepta ca Facebook să aplice aceste modificări ale Messengerului în decurs de câteva luni însă mai multe informații vom afla în data de 25 martie În cadrul conferinței F8 ținută la San Francisco.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.