[Video] Ce se întâmplă dacă înlocuiești plăcuțele de frână ale unui Porsche cu iPhone-uri?

0
627

Cu siguranță, nimic bun! Băieții de pe canalul Youtube EverythingApplePro au pus mâna pe un Porsche și 8 iPhone-uri pentru a-și satisface o curiozitate mai puțin obișnuită. Cum fac față iPhone-urile pe post de plăcuțe de frână?

Pentru ca telefoanele să încăpă în locașul plăcuțelor, etrierele Porsche-ului Carrera 911 din 2002 au fost upgradate cu unele de la modelul 911 Turbo. Pentru o fixare perfectă a iPhone-urilor pe plăcuțe, aceștia au folosit un adeziv epoxidic.

frane

Patru iPhone 5S au fost folosite în locul plăcuțelor de frână din partea frontală și încă 4 iPhone 4S au fost folosite pentru axa din spate. Ridicolul Porche 911 cu frâne iPhone a fost testat la diferite viteze, respectiv 30 km/h, 60 km/h și 100 km/h.

frane iphone pentru porsche

După îndelungi frânări, telefoanele au fost demontate și analizate. Deși fragilele telefoane cu baterii Lithium-Ion sunt atât de instabile la presiuni și temperaturi ridicate, acestea au rezistat surprinzător de bine, unele dintre ele având capacitatea de a mai porni.

Videoclipul de mai jos va fi cu siguranță un deliciu pentru fanii Apple și ar fi putut fi motiv de mândrie chiar și pentru regretatul Steve Jobs.

Nu rata reducerea de 200 de lei pe eMAG la iPhone 6, 16 GB, Gold! Click AICI!

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.