Viralul zilei: Cum să distrugi un iMac Retina 5k cu tunul

0
706

Dacă nu sunteţi de acord cu distrugerea gadgeturilor scumpe, cu siguranţă acest video nu este făcut pentru voi, întrucât are in componența sa un gadget extrem de scump ce va fi distrus ulterior în bucăţi.

iMac-ul de 27 de inch a celor de la Apple, dispune de un display Retina la o rezoluţie nativă de 5k, având unele dintre cele mai clare şi mai spectaculoase imagini disponibile la momentul de față pe un asemenea terminal. Pe lângă display-ul de foarte bună calitate, iMac-ul poate să trezească invidia pasionaţilor de design şi editare video, având specificaţii impresionante pentru un device de asemenea dimensiuni. Printre atâtea calităţi are totuşi şi o problemă, mai exact preţul care nu este deloc prea avantajos, însă în ciuda acestui aspect cei de la FullMag au reuşit să creeze un clip video impresionant cu distrugerea iMac-ului Retina 5K de la Apple, în scopul obţinerii a cât mai multor vizualizări pe Youtube.

Nu vă gândiţi că aceştia au dorit să distrugă dispozitivul pentru ai dovedi rezistenţa, ci mai degrabă au folosit un anti-tanc cu calibrul de 90mm pentru a trage direct în dispozitiv. Nu este pentru prima dată când cei de la FullMag realizează un astfel de experiment, încă din 2014 aceştia au distrus cu mitraliera anti-tanc un iMac, fapt ce ne duce cu gândul că băieţii dispun de prea mult armament. Sunt şanse ca în trecut cei de la RatedRR să fi colaborat cu FullMag pentru mai multe astfel de experienţe, canalul de Youtube RatedRR fiind format dintr-o echipa de „mici distrugători” care la rândul lor postează clip-uri virale pe internet.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.