WatchOS 2 aduce noi îmbunătăţiri pentru Apple Watch

0
571

Încă de la lansarea oficială a ceasului celor de la Apple, WatchOS 2 aduce cele mai bune şi mai importante îmbunătăţiri. Acesta va veni sub formă de update şi le va oferi beneficiarilor o grămadă de funcţii speciale.

În cadrul ultimei conferinţe dedicate în special lansării iPhone 6S/PLUS, cât şi a altor gadgeturi, cei de la Apple au anunţat că în curând dezvoltatorii vor lansa o nouă versiune pentru sistemul de operare al ceasului companiei. Cu toate că WatchOS 2 a fost anunţat de ceva timp, se pare ca oficialii au decis să nu îl lanseze în ziua marelui eveniment ci doar să îi facă o scurtă prezentare, lăsând surprizele pe mâna utilizatorilor, pentru a le descoperi şi a le aprecia cu adevărat munca. Pe lângă toate acestea, inginerii de la Apple au observat şi o greşeală de programare în sistemul de operare ce urma a fi lansat, aşa că pe ultima sută de metri s-au hotărât să renunţe la idea de al oferi în ziua marelui eveniment şi să îl mai amâne până când totul va funcţiona aşa cum trebuie. Din fericire, se pare că cei de la Apple au rezolvat toate problemele viitorului lor sistem de operare pentru ceasul inteligent, iar începând de astăzi toţi beneficiarii vor putea să îşi upgradeze gadgetul la ultima versiune fără nici-un fel de problemă.

WatchOS 2 îşi face apariţia pe piaţă după aproximativ 5 luni de la lansarea oficială a lui Apple Watch. Ca formă de conţinut şi schimbări, acesta vine cu câteva modificări de interfaţă şi aduce îmbunătăţiri majore de sistem. Conform opiniilor celor ce au avut posibilitatea de a testa noul sistem de operare a celor de la Apple pentru ceasul inteligent, se pare că majoritatea sunt foarte mulţumiţi de aceste schimbări şi îi acordă calfiicative pozitive.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.