Windows 10 a fost lansat oficial pe toată planeta

0
566
Windows 10, unul dintre cele mai aşteptate şi mai idolatrizate sisteme de operare a celor de la Microsoft a ieşit în sfârşit la iveală. Se pare că după mai bine de câţiva ani de la lansarea Windows 8 şi Windows 8.1, oficialii Microsoft au decis că e timpul pentru o schimbare majoră, o schimbare în care sistemul să fie făcut de utilizatori, cu feedback-uri şi informaţii care să ajute la îmbunătăţirea acestuia. Încă de la lansarea primului sistem de operare, cei de la Microsoft au evitat să asculte de cerinţele utilizatorilor, fiind de părere că munca pe care o depun este suficient de bună şi că nu mai au nevoie de sfaturi, dar iată că odată cu trecerea timpului şi-au dat seama de greşeala făcută şi au ascultat mai mult de nevoile şi aşteptările pe care le au utilizatorii cu privire la sistemul de operare.
Untitled
Windows 10 a fost lansat astăzi în toată lumea şi aduce o grămadă de îmbunătăţiri din mai multe puncte de vedere. Pe lângă faptul că arată de trei ori mai bine faţă de predecesorul său, noul sistem de operare este extrem de rapid şi poate fi utilizat cu uşurinţă chiar şi pe un calculator cu performanţe medii. Odată cu Windows 10, cei de la Microsoft s-au gândit că e bine să le ofere utilizatorilor şansa de a-şi păstra toate aplicaţiile şi configuraţiile din vechiul sistem, astfel încât în momentul în care beneficiarul doreşte să treacă la nouă versiune să nu mai întâmpine probleme cu instalarea softurilor cât şi a driverelor.

Aş putea scrie un întreg roman cu privire la îmbunătăţirile pe care le aduce Windows 10, însă mă voi opri aici şi vă voi lăsa pe voi să le experimentaţi, să aflaţi toate secretele şi facilităţile pe care le oferă noul sistem de operare. În cazul în care doriţi să achiziţionaţi direct de pe internet, Windows 10, puteţi accesa site-ul oficial Microsoft, unde veţi fi întâmpinaţi încă de pe prima pagină cu o reclamă ce vă va îndruma către zona de cumpărare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.