Xiaomi Mi4C te face să simţi cu adevărat performanţa unui telefon Hexa Core

0
603

Cei de la Xiaomi încep să lanseze telefoane extrem de performante, confirmarea fiind făcută de un model ce promite să domine majoritatea terminalelor de pe piaţă, dispunând de un procesor Hexa Core. Nu e primul şi nici singurul telefon Hexa Core din lume, însă promite să ofere o experienţă mult mai vastă faţă de orice alt dispozitiv ce dispune de astfel de performanţe şi este disponibil la momentul de faţă pe piaţă spre cumpărare.x3

Începând de la design şi până la performanţă acesta aduce în prim plan cele mai bune şi mai importante elemente. La exterior, este îmbrăcat într-o carcasă din plastic, iar ca dimensiune acesta dispune de un display de 5.0 inch la o rezoluţie de 1920×1080 Pixeli. Pe partea hardware, dispozitivul stă cel mai bine, având un procesor Snapdragon 808 64 bit Hexa Core tactat la o frecvenţă de 1.8GHz, GPU Adreno 418 capabil să ducă toate jocurile disponibile la momentul de faţă in magazinul celor de la Google, 16GB sau 32GB spaţiu de stocare, în funcţie de varianta pe care doriţi să o achiziţionaţi din magazin, iar ca sistem de operare acesta dispune de versiunea de Android 5.1.

x2

Telefonul XIAOMI Mi4C dispune de două camere, cea principală de 13.0MP iar cea secundară de 5.0MP, ideală tuturor celor ce vor să realizeze un selfie sau o convorbire audio-video pe Skype. Ca orice alt telefon, acesta dispune de toate facilităţile, inclusiv conexiunile principale de internet şi nu numai, cât şi de 4G, întocmai pentru a nu îl face pe cumpărător să subestimeze achiziţia şi să fie mulţumit până la capăt de banii pe care i-a investit într-un asemenea terminal mobil. În final, un lucru extrem important pentru fiecare telefon mobil, este bateria, având de data aceasta o capacitate de 3080mAh şi funcţionând pe principiul Lithium-ion Polymer Battery.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziționat de pe EverBuying in două variante:

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.