XOO-BELT- Cureaua care te ține în priză

0
502

Cureaua Xoo-Belt nu este o curea obișnuită ci una la care îți poți încărca cu ușurință telefonul dacă rămâi fără baterie. Câți dintre noi nu au ratat alarma de dimineață pentru că nu mai aveau baterie la telefon? Această curea are grijă ca tu să nu rămâi niciodată fără baterie la telefon și astfel nu vei rata foarte multe evenimente importante din viața ta.

Xoo-Belt  este creată de o companie britanică care s-a gândit la o soluție practică pentru a-ți încărca telefonul în orice moment. Cureaua are atât o funcție tehnologică cât și o funcție estetică și practică și anume accea de a ajuta la susținerea pantalonilor, așa că nu este nevoie să folosești o altă curea. Încorporează o baterie cu o capacitate de 1200 mAh care este prinsă între două straturi de piele naturală pentru a-i păstra și funcția calitativă și în același timp estetică. Telefonul se prinde de această curea folosind un principiu magnetic și va rămâne acolo până când vei avea nevoie sa îl utilizezi iar încărcarea se va face printr-un cablu mini-USB ascuns foarte bine între curea și corpul tău, așa că nimeni nu își va da seama de utilizarea curelei ca substitut al unui încărcător. Durează trei ore să „iți încarci cureaua” și tot trei ore până când aceasta îți va alimenta telefonul până la capacitate maximă.

Este funcțională atât pentru Android, iOS cât și pentru  telefoanele ce folosesc Windowsul și are un preț de 155$ așa că orice pasionat de mici minuni tehnologice își va permite să achiziționeze această curea. Este practică, elegantă și mai ales nu te lasă să ratezi nici un apel, știre sau mesaj care apare pe telefonul tău.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.