10 milioane de lei, proiect de anvergura al Visual Fan si Headlight Solutions

0
57

Acest prim proiect colosal dintre Visual Fan si Headlight Solutions are la baza activitati de cercetare si de dezvoltare, iar finalul acestora va duce catre implementarea unui produs care contine solutii complete, atat software, cat si hardware. Iar proiectele celor doua companii sunt pentru a veni in sprijinul clientilor din domenii precum banking, HoReCa, energie, dar si utilitati.

Cunoscuta pentru brandul Allview, compania Visual Fan din Brasov a anuntat contractrea primului proiect de mare anvergura alaturi de cei de la Headlight Solutions si care urmeaza sa fie implementat in perioada urmatoare, 2021 – 2022. Acest proiect avand o valoare totala de aproximativ 10 milioane de lei (2 milioane de euro).

Prin urmare proiectul presupune unirea tuturor fortelor, capacitatilor si capabilitatilor celor doua companii pentru a putea dezvolta un produs care sa integreze solutii dezvoltate atat software, cat si hardware. Acest parteneriat vizeaza de fapt si de drept livrarea unor solutii integrate hardware si software pe o arie vasta de industrii, dar si de domenii printre care amintim de: HoReCa, energie, utilitati, incorporarea IoT in domeniul bancar, dar si utilizarea tehnologiilor Hardware Blockchain.

De altfel o astfel de abordare a activitatilor din diferite sfere si sectoare cat mai diverse vor aduce noi oportunitati de dezvoltare si noi perspective celor doua companii. Altfel spus pentru a putea implementa acest proiect de anvergura se integreaza o serie de procese care vizeaza activitati numeroase cum ar fi cele de cercetare-dezvoltare, strategie, implementare, proiectare, si in acelasi timp amintim si de productia propriu-zisa a echipamentelor hardware, pentru ca la final sa avem parte de un produs software si hardware complet.

Un lucru important de aceasta data este legat de faptul ca cei de la compania Visual Fan au parte de relatii si parteneriate solide, care s-au consolidat in urma celor 20 de ani de activitate cu numerosi furnizori internationali. Si tot aici se adauga experienta si pozitia favorabila din piata, acest lucru ducand la avantaje competitive puternice, care se pot dezvolta pe termen lung prin operativitate si putere crescuta de negociere.

De asemenea pentru implementarea si dezvoltarea noului proiect, cei de la Visual Fan au ales finantarea acestuia prin accesarea unei linii bancare pe termen scurt. In acest fel, strategia aleasa are in vedere nivelul fluxului numerar al companiei, care sa nu fie influentat si nici sa nu existe perturbari in derularea activitatii curente.

Asadar ceea ce trebuie sa mai stiti este faptul ca aceasta colaborare dintre Visual Fan si Headlight Solutions s-a inscris in strategia de dezvoltare a business-ului emitentului ALW si isi propune consolidarea statutului de lider pe piata IT&C. Acest lucru realizandu-se din produse si servicii inovatoare, care bineinteles vor contribui la cresterea cifrei de afaceri si a profitului.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.