Noua serie de la Allview, 6500, ofera o experienta de vizualizare superioara

0
47

Desi pana in prezent vorbim doar despre primul model al seriei, si anume 32ATC6500-H, acesta este un televizor clasic, dar care are parte de un design modern,care nu are incluse marginile, calitatea imaginii este superioara si totodata are parte de o conectivitate extinsa. Ba mai mult decat atat in ceea ce priveste conectivitatea putem vorbi despre DVB T/T2/C, DVB S/S2.

De asemenea trebuie sa mai amintim de faptul ca noul model se incadreaza in clasa energetica E, ceea ce inseamna ca are parte de un consum redus de energie. Modelul 32ATC6500-H are parte de un design modern, care nu include margini, dar are parte de un aspect elegant. Cu privire la experienta de vizionare putem vorbi despre unghiurile de vizualizare largite si o redare fidela a culorilor.

Tot la capitolul imagine adaugam caracteristicile superioare Motion Adaptive Noise Reduction, care va pot oferi detalii excelente si culori vii. Iar in ceea ce priveste sunetul este integrat sistemul audio stereo si tehnologia Dolby Audio. Noile modele dispun si de functia Auto TimeShift, iar in cazul porturilor amintim de 2 porturi HDMI, 1 port USB, slot Cl+, iesire audio digitala si jack 3.5 mm pentru casti.

Un alt lucru important este faptul ca noul model 32ATC6500-H se incadreaza in clasa energetica E, ceea ce inseamna consum redus de energie si totodata alinierea la standardele europene. Pretul unui astfel de model al seriei 6500 este de 999 lei, dar daca il veti achizitiona in perioada imediat urmatoare veti beneficia de pretul special de 899 lei.

Prin urmare cei care isi doresc un astfel de model sau isi doresc sa afle mai multe detalii despre acesta o pot face daca vor accesa urmatorul link.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.