De ce e util sa ai o boxa portabila?

0
48

Desi sunt foarte populare prin randul tinerilor, boxele portabile au ajuns sa fie sufiecient de ieftine si sa vina in diverse modele, forme si culori astfel incat oricine sa isi poata permite o astfel de boxa pe care sa o aiba cu el in rucsac la nevoie. Dar inainte de a dezbate acest subiect o sa vin cu cateva povesti si sfaturi legate de imprejurari in care am avut nevoie de o boza portabila si nu am avut una.

Ce faci daca nu ai o boza portabila si ai nevoie de sunet mai puternic?

Raspunsul pe scurt: „construiesti una”. Probabil o sa te intrebi cum. Ei bine, exista anumite boxe pasive, boxe din lemn care amplifica sunetul fara a avea elemente acvtive, circuite electronice si altele de genul. Cel mai simplu mod de a creste putin intentisatea sunelului emis de catre telefonul mobil este de a incerca sa pui telefonul intr-un pahar gol de plastic. Asta a si fost solutia adoptata de noi acum cativa ani la o petrecere, cand locatia ne permitea sa petrecem cat vrem noi fara sa deranjam pe nimeni dar programl DJ-ului era pana la ora 12:00. A stat saracul pana la ora 2:00 dar daca nu e platit nu vrea nimeni sa faca ore suplimentare asa ca ne-am trezit cu chef de parti si fara muzica. Iar solutia cu paharul a fost una nu prea eficienta, moment in care ne-am gandit ca ar fi fost bine ca cineva sa aiba o boxa din aceasta portabila.

Care este cea mai buna boxa portabila?

Nu stiu sa iti spun care est cea mai buna boxa portabila pentru tine, in linkul anterior ai o lista cu boxe care ti s-ar putea potrivii dar adevarul ca vorbim de un accesoriu care poate avea forme si marimi diferite, o autonomie mai mare a bateriei sau alte specificatii corespunzatoare nevoilor tale. Esti genul de persoana care se plimba mult prin natura, pe munti si prin alte locuri, atunci cu siguranta te intereseaza sa aiba o baterie cat mai mare si de asemenea sa fie rezistenta la apa. Lucrezi in santier, atunci cu siguranta trebuie sa fie rezistenta la praf si la socuri (desi de cele mai multe ori acest gen de produse intra intr-o alta categorie). Calatoresti mult si vrei sa asculti muzica la hotel, atunci cu siguranta te intereseaza sa aiba dimensiuni cat mai reduse si mai putin rezistenta la apa sau numarul de ore oferit de bateria proprie, pentru ca la hotel vei avea intodeauna o priza la indemana.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.