Noul Soul X8 Style intregeste gama Soul de la Allview

0
46

Lansat de curand pe piata, noul Soul X8 Style este si el plasat sub aceeasi deviza Touchless, cea prin care iti poti utiliza smartphone-ul fara sa fii nevoit sa il atingi. Iar modalitatea prin care iti poti utiliza telefonul este strict legata de folosirea castilor wireless Soul AV1 si AVI.

In ceea ce priveste caracteristicile acestui nou smartphone putem spune ca are parte de un display destul de mare, de 6,82 inch HD+, la care se adauga si design-ul water-drop. Design-ul acestui smartphone este modern, subtire, ergonomic si ofera utilizatorilor sai un plus de confort. Cat despre senzorul de amprenta acesta este amplasat in partea din spate a acestui smartphone astfel incat sa permita un control rapid al acestuia.

Dark Blue este nuanta intensa de care are parte Soul X8 Style, avand parte si de striatii delicate, dar si de un finisaj lucios dandu-i un efect de umbre si lumini. Design-ul edgeless ne arata ca raportul carcasa-ecran este de aproximativ 80%, asta daca luam in calcul curburile obtinute prin tehnologia 2,5D Incell, dar si camerei frontale care este de tip water-drop.

Cat despre camerele foto putem spune ca X8 Style se bucura de sistemul de camere foto triplu. Printre care amintim de camera frontala de 13MP si de functia acesteia de Face Beauty pentru cele mai frumoase portrete. In cazul filmarilor, acestea vor avea parete de o rezolutie Full HD 1080p la care se mai adauga si optiunile Slow Motion si Time Lapse.

Castile wireless Soul AV1 si AVI vin la pachet cu asistentul vocal in limba romana. De altfel prin aceste casti iti poti utiliza telefonul. Mai exact vi se pot citi notificarile direct in casca, se pot prelua apelurile, poate gestiona sistemul de navigatie pornindu-l , va poate completa lista de cumparaturi, dar si alte lucruri de care aveti nevoie.

Noul smartphone ruleaza cu Android 11 si are parte de un procesor MediaTek Helio P22, procesor ce integreaza tehnologia Core Pilot, aceasta fiind responsabila cu gestionarea eficienta a balansului dintre performanta ridicata si consumul redus de energie. Bateria este de 5500 mAh, iar autonomia in cazul ei este de 1500 min in convorbire si 500h in stand by, fara sa tina cont de modul de utilizare al acestui smartphone.

Amintim de memoria RAM de 3GB si de capacitatea de stocare de 32 GB si care poate ajunge pana la 256 GB prin utilizarea unui card microSD de 256 GB. Asadar cei ce isi doresc un astfel de terminal fie individual sau sub forma de pachet pot afla mai multe detalii de pe www.allview.ro/soulx8style.

Si de asemenea nu uitati de campania care se desfasoara pana la data de 03 august anul curent, campania denumita “Accepta un challenge unic, la fel ca tine!”. In cadrul acesteia veti avea parte de reduceri la noile produse ale gamei Soul si nu numai, dar veti avea parte si de multe alte surprize pe care le veti descoperi pe www.allviewsiprietenii.ro.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.